shareit

Заваляха обвинения за сексуален тормоз към Доналд Тръмп

| от chronicle.bg |

Две жени разкриха пред вестник New York Times, че републиканският кандидат-президент Доналд Тръмп ги е докосвал по неприличен начин без тяхно разрешение.

Джесика Лийдс от Ню Йорк казва, че е срещнала Тръмп по време на пътуване със самолет преди три десетилетия. По думите й той я сграбчил за гърдите и се опитал да бръкне под полата й.

Рейчъл Крукс от Охайо казва, че се срещнала с Тръмп в небостъргача му „Тръмп тауър“ през 2005 г. Тогава той я целунал „направо в устата“ против волята й. Двете жени са разказали на други хора какво им се е случило с Тръмп, отбелязва вестникът.

Тръмп отхвърли обвиненията и заяви за New York Times, че „тези неща въобще не са се случвали“. Предизборният щаб на Тръмп заяви, че тази статия е „художествена измислица“.

След тях обаче още три жени разкриха пред различни издания, че са били жертви на неподходящо отношение от страна на републиканеца.

Това се случва по-малко от седмица, след като в медиите се появи запис от 2005 година, в който Тръмп разказва по вулгарен начин за похождението си над обвързана жена.

 
 
Коментарите са изключени