shareit

Защо Емилия Кларк трябва да властва над планетата

| от chronicle.bg |

Майката на драконите изгря с ролята си в сериала „Game of Thrones“. Емилия Кларк обаче във всеки един момент е готова да покаже, че е много повече от това. Миналата година списание Esquire я обяви за най-сексапилната жена в света, след като покори мъжката аудитория с красотата и таланта си.

Кларк си спомня интересната случка, която й носи ролята на Денерис: „Агентът ми се обади отговарящия за кастинга и му каза: „Знам, че описанието на този образ е висока, стройна и русокоса. Знам, че тя е ниска, закръглена и кестенява, но наистина искам да се запознаете“. Изпратиха ми две сцени, от които не разбрах нищо, а и нямах време да прочета всичките книги. Затова направих това, което прави всеки добър актьор – прерових всяка една информация в цялата Wikipedia”.

Кларк е и изключително забавна. В съблазнително видео за Vogue Australia преди време показа, че може да бъде секси и адски забавна едновременно, назовавайки любимите си думи от А до Я (A to Z). Пенис, маструбация, влажен, Австралия, защо не и чадър?

Затова не е изненада и че Халееси е толкова популярна в социалните мрежи. Предлагаме ви няколко примера в галерията, които доказват защо тя заслужава да властва не само над Вестерос, но и над нас. Точно така, както властва в Instagram.

 
 
Коментарите са изключени