shareit

Защо атрактивните жени предпочитат компанията на гейове

| от chronicle.bg, по БТА |

Специалисти стигнаха до извода, че привлекателните жени се страхуват за това, че от тях могат да се възползват сексуално хетеросексуалните мъже, поради тази причина те често намират убежище в компанията на гейове.

Красавиците не са много долюбвани от останалите си посестрими, особено от по-грозноватите. Последните се притесняват, че ефектните дами могат да им откраднат любовните завоевания. Изложени на два огъня, красавиците най-често срещат разбиране сред хомосексуалистите. Вече широко разпространено явление сред знаменитостите е те да имат GBF – gay best friend, или с други думи най-добрият им приятел да е гей.

Изследването било проведено от университета „Арлингтън“ в щата Тексас. В него участвали 68 дами, като били излъчени най-атрактивните от тях, според преценката на хетеросексуални мъже и жени. Красавиците трябвало да определят кои са „идеалните“ приятелства за тях. Масово хубавиците предпочели компанията на гей мъже, тъй като чувствали комфорт при тях и не се възприемали като сексуални обекти. Най много атрактивните дами ценели при хомосексуалистите техните безпристрастни оценки за облеклото и за удачността на връзките им с мъжките им половинки.

 
 
Коментарите са изключени