shareit

Zafira е най-красивият автомобил според читателите на AMS

| от chronicle.bg |

Въпреки че редовното производство на новия Opel Zafira току що стартира, автомобилът вече има признание от автомобилните фенове. Луксозният салон на колела на Opel спечели вота на читателите на автомобилното списание auto motor und sport за наградата “autonis – Нови модели с най-красив дизайн за 2016 г.” С 36.3 процента от 18 300-те читатели на auto motor und sport, които дадоха своите гласове онлайн, определиха Zafira за победител. Нещо повече, Opel стана “Звезда с ценова ефективност” и така спечели наградата “Кола с комуникативна свързаност”, присъдена от auto motor und sport и компютърното списание CHIP.

Най-съществените нови модели от последните дванайсет месеца бяха кандидати за наградата autonis. Читателите можеха да избират от 115 леки автомобила в десет различни категории. Правилата са елементарни: Всеки участник има четири гласа – два положителни и два отрицателни. Резултатите се формират на база на тези резултати. Например, ако 20 процента от гласовете за модел A са, че колата е с най-добър дизайн и пет процента решават, че тя е абсолютен провал, тя взима общо 15 процента. Zafira спечели 36.3 процента позитивни точки, докато най-близкият й конкурент достигна до 17.4 процента.

За друга цел auto motor und sport и CHIP поканиха своите читатели да гласуват за трети път. Потенциалните победители бяха 80 на брой и много вълнуващи продукти бяха разпределени в единайсет категории. Инициаторът на наградите “Кола с комуникативна свързаност” реши да създаде нова категория за тазгодишното издание на конкурса – “Звезда с ценова ефективност”. Около 32 500 читатели и потребители на онлайн медиите стигнаха до заключението, че Opel е водещ в тази категория и предлага иновативни технологии на разумна цена.

Последното поколение Radio R 4.0 IntelliLink, което се предлага стандартно за ниво на оборудването Innovation за новия Opel MOKKA X например, е съвместимо с Apple CarPlay (Apple iOS 8 / iPhone 5 или по-висока версия) и Android Auto (за Android 5.0 Lollipop) и осигурява пълноценен достъп до множество функции на смартфоните. Като допълнително оборудване се предлага и персонална свързаност и пакет от услуги Opel OnStar. Very nice.

 
 
Коментарите са изключени