shareit

Забавната страна на джаза из цяла България

| от chronicle.bg |

 

Джазмените от Брас Асоциация тръгват на национално турне, придружавани от силно Opel трио. Нестихващата енергия и талант на основателите на Брас Асоциация Михаил Йосифов (тромпет) и Велислав Стоянов (тромбон) привлякоха още петима музиканти за един завладяващ проект. Под името „Забавната страна на джаза“ този проект ще покаже едно от лицата на необятната джаз музика – това на радостта, свободата и споделянето.

Музикалната седморка ще обиколи седем български града благодарение на едно сигурно, комфортно и икономично автомобилно трио, състоящо се от Opel Insignia 2.0 CDTI (170 к.с.), Opel Zafira Tourer 1.6 Turbo (170 к.с.) и Opel Astra LPG с фабрична газова уредба и пробег с едно зареждане на двата резервоара над 1200 км.

Националното турне „Забавната страна на джаза“ вече започна с концерти в Русе и Варна (вижте календара на турнето по-долу) и ще припомни как се е зародил джазът във времената на танцовите забави. Концертите във всеки град са организирани в две части: ранен концерт в зала, на който момчетата ще покажат истинската си сила като джаз музиканти, и късно клубно събитие за почитателите на безсънните нощи, където, за да е пълно забавлението, Мишо и Вили ще се осмелят дори да попеят.

Календар на турнето:

12.02 – Русе – 19 ч Доходно здание // 23ч клуб МАКС
13.02 – Варна – 19ч Концертно студио на Радио Варна // 23ч клуб Vintage 33
19.02 – Бургас – 19ч Дом НХК // 23ч клуб Revolucion
20.02 – Велико Търново – 19ч МДТ ”Константин Кисимов” // 23ч клуб MELON
26.02 – Стара Загора – 19ч Драматичен театър „Гео Милев”// клуб JAM
27.02 – Пловдив – Дом на културата „Борис Христов”// клуб Библиотеката
11.03 – Габрово – зала „Възраждане” // клуб Soprano
12.03 – София – София Лайв Клуб

 
 
Коментарите са изключени