shareit

За да не се губите в мола

| от chronicle.bg |

Случвало ли ви се е да влезете в някой мол, да обиколите един два магазина и когато искате да излезете, да се окаже…че не може да откриете изхода. Моловете нарочно са проектирани така, че да накарат посетителите си да прекарат по-дълго време вътре. Едва ли обаче някой би искал сред магазините да скитат истерични хора, търсещи начин да излязат или да стигнат до тоалетната.

Затова Paradise Center доста предвидливо да направили електронен гид, който упътва посетителите. Само с натискане на един бутон, приложението отвежда посетителя до мястото, където иска да отиде.

Интерактивната карта разпознава не само всички 350 търговски обекта, но и помага човек да намери колата си на паркинга.

Излизайки от автомобила имате два варианта – или ръчно да въведете своето паркомясто, или да сканирате с телефона си QR кода, изписан на всяка колона,това ви дава спокойствието, че бързо и лесно отново ще намерите своето превозно средство.

Интерактивната карта съдържа информация за местоположението на всички магазини в Paradise Center. Мобилното приложение е достъпно за всички потребители на смартфони с операционни ситеми Android и IOS.

 
 
Коментарите са изключени