shareit

Юристите и учителките оглавиха класациите на най-сексапилните професии

| от chronicle.bg |

Ако един мъж си мисли как работата му съсипва любовния живот, причината не е, че не е станал модел по липса на физически данни, а че не е завършил право. Именно юристите оглавиха класацията за най-сексапилните мъжки професии, съобщи Daily mail.

Юристките обаче не възбуждат толкова мъжките фантазии. Дамската класация се оглавява от учителките. Следват зъболекарките, логопедите, вътрешните архитектки, организаторките на събития. Юристките са на шесто място.

Смятаните по традиция за сексапилни женски професии – на манекенките и стюардесите, заемат едва 14-о и 15-о място – последните в класацията. Пред тях са психоложките и музикантките. По средата са личните треньорки и медицинските сестри. Журналистките са на 10-о място. Актрисите въобще не попадат в класацията.

При мъжете на второ място са актьорите, на трето – творческите директори. Самолетните стюарди са на четвърто място, а на пето – журналистите. На последно място в класацията са готвачите. Моделите и при мъжете са на предпоследното 14-о място. Архитектите са на 7-о място, а учителите са на 9-о. Лекарите са едва на 10-о място.

Класацията е направена по данни от сайта за срещи Tinder, който е най-популярният във Великобритания.

 
 
Коментарите са изключени