shareit

Yalta Club е единственият български клуб в Топ 100 в света

| от chronicle.bg |

YALTA CLUB отново е единственият български клуб в най-престижната световна класация – тази на стоте най-добри клуба в света според читателите на DJ Mag.

Успехът ще бъде отпразнуван на 8 април (събота) в YALTA CLUB, заедно с Technasia, Philip Chernikov и RUNO.

Популярната класация на DJ Mag е считана за международен критерий при оценката на най-добрите клубове в света. Всяка година стотици хиляди фенове дават гласа си от всички краища на света и оценяват любимите си парти локации и фестивали за електронна музика.

DJ Mag TOP 100 е класация, създадена през 2006 г., когато за най-добрите клубове в света имат право да гласуват само диджеи. През 2009 г. YALTA CLUB за първи път намира място сред най-добрите 100 (на 95-то място) в света и оттогава всяка година неизменно е в тази класация. От 2010 г. гласуването е отворено и за публиката, а родният клуб заема различни позиции, докато през 2012 г. е класиран на рекордното 12-то място в света с 80 000 гласа на одобрение.

yalta_club_lights

Изненадите не спират с Technasia, защото един от посетилите събитието на 8 април ще спечели ВИП пакет за двама за най-очакваното събитие тази пролет – SOLAR Easter Trinity 2017.

Билети може да намерите само на входа на събитието на цена от 20 лева.

 
 
Коментарите са изключени