shareit

Всеки може да помогне в дарителската кампания „Бъди герой“

| от chronicle.bg |

През октомври започна събирането на дарения по случай световния ден на животните – 4-ти октомври, но кампанията продължава до средата на ноември.

Всеки, който иска да помогне, може да купи храна за кучета или котки „Whiskas“ или „Pedigree“ от участващите магазини и да я постави в дарителската кутия. Организаторите на кампанията Марс Инкорпорейтед ще отговорят на всяко дарение с по една порция храна за животни.

Това е важна част от инициативите на компанията, която се стреми да осигури възможно най-добрите условия за живот на бездомните приятели на човека. Събраните дарения от всеки регион ще бъдат изпратени до най-близкия приют за животни – Animal Hope – България в Пловдив, Animal Rescue в София, Animal Hope – България във Варна и Animal Hope – България и Animal SOS в Бургас.

Mars Incorporated е частна компания, която произвежда някои от световноизвестните захарни изделия, продукти от хранително-вкусовата промишленост и храни за домашни любимци. Mars Incorporated оперира в повече от 65 странии има повече от 40 000 служители. Световните й продажби надхвърлят 21 милиарда щатски долара годишно. Създадена през 1911 година, днес компанията произвежда едни от най-известните в света продукти, сред които марките MILKY WAY®, M&M’S®, SNICKERS®, MARS®, оризаUNCLEBEN’S®, както и храни за домашни любимци – PEDIGREE® и WHISKAS®.

 
 
Коментарите са изключени