shareit

Volvo представи новото V90 Cross Country

| от chronicle.bg |

Volvo Cars повдигна завесата пред дългоочакваното V90 Cross Country, с което допълни серията 90.

С едни от най-свирепите зими на планетата и над 77 процента от страната, покрити с гори и езера, Швеция е правилното място за разработване и тестване на автомобили с екстремна издръжливост и проходимост при всякакви метеорологични условия.

Разработено върху платформата SPA (Scalable Product Architecture) на Volvo Cars, V90 Cross Country е преминало през строги изпитвания, за да се гарантира, че може да издържи на екстремни условия.

5
От секретните изпитателни съоръжения в мразовития север на Швеция, където температурите редовно достигат -40 градуса по Целзий до изгарящите пустини на Аризона, където Volvo Cars провежда изпитателната си програма при високи температури, V90 Cross Country е направен да издържи.

С дизайн, който ясно го откроява в тълпата, солидният характер на V90 Cross Country изненадва с чудесен интериор, който предоставя ниво на лукс, необичайно за сегмента, и комбинира всички ползи на свързаността и забавлението, въведени при новото S90 и V90, включително висококачествената аудиосистема Bowers & Wilkins.

Производството на автомобила е предвидено да започне тази есен в завода на Volvo Cars в Торсланда, Швеция.

 
 
Коментарите са изключени за Volvo представи новото V90 Cross Country

Повече информация Виж всички