shareit

Възстановено е движението по „Тракия“ до Бургас

| от chronicle.bg |

Възстановено е движението по АМ „Тракия“, от пътен възел „Зимница“ до Бургас. Трафикът се осъществява контролирано със съдействието на „Пътна полиция“, до отстраняване на авариралите автомобилите от трасето на магистралата, съобщават от Агенция пътна инфраструктура.

Апелираме към водачите да шофират с намалена скорост и повишено внимание при км 320 и км 350 км, като спазват стриктно указанията на пътните полицаи, поради наличие на стеснени участъци от пътното платно, допълват от агенцията.

По-рано беше възстановено движението от пътен възел „Карнобат“ в посока София.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от безплатното приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – http://www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Пуснато е движението и в Айтоския и Ришкия проход, отваря се и пътя от Петолъчката до Бургас, казва регионалният министър в оставка Лиляна Павлова. Тя все пак призовава водачите да не пътуват , ако не им се налага.

 
 
Коментарите са изключени