shareit

Вашият CHR хороскоп: от 24.10 до 30.10

| от Селена Астро |

В понеделник Луната ще преминава през знака на Лъва. Много вероятно е повечето от нас да използват деня, за да блеснат по един или друг начин и да направят впечатление на околните. Някои ще афишират връзка, докато други ще демонстрират нова придобивка или визия.

Периодът е идеален за отдаване на хоби или забавления, флиртове и закачки с хора, които намираме за симпатични, обръщане внимание на децата ни, започване на бизнес начинания.

Най-добре ще се чувстват през деня огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях са вероятни важни постижения в професионален план, както и личностни успехи.

Вторник, сряда и четвъртък Луната ще се намира в знака Дева. Много е вероятно през периода да сме доста критични и изискващи както към себе си, така и към другите. Ще търсим съвършенството навсякъде около нас и не е изключено поради тази причина да се вкараме в ненужни конфликти.

Дните са добри за обръщане внимание на здравето ни, ходене по лекари или процедури, променяне на диетата или визията ни, но не са подходящи за подаване на документи или занимания с бюрокрация.

Най-успешен ще бъде този период за земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Възможно е те да полагат началото на нещо значимо и да напредват бавно, но сигурно към важна за тях цел.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Везни, следователно дните са идеални за изглаждане на конфликти, водене на съдебни дела, активно общуване с другите, обръщане на внимание на любим човек, сключване на сделки и споразумения. Най-продуктивни се очаква да са през периода въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях е възможно да има раздвижване на професионалното поприще и значителни финансови постъпления. Не е изключено голяма част от тях да получат интересни предложения, които да се окажат важни за бъдещата им реализация.

В неделя Луната ще преминава през знака Скорпион. Поради тази причина през втория почивен ден ще сме доста песимистични и черногледи. Ще сме склонни да изкривяваме и драматизираме нормални житейски ситуации и да търсим скрити конспирации в действията и думите на околните.

Най-напрегнати от това разположение ще бъдат неподвижните знаци Скорпион, Водолей, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях има риск доста бързо да палят и да се изнервят от най-незначителните неща, което може да ги вкара в излишни конфликти. На тях им се препоръчва да използват периода за разчистване на дома, творчески дейности, спа или разкрасителни процедури.

От 24.10. до 12.11. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Скорпион, най-подозрителния и търсещ дълбочина знак от зодиака. През този период можем да очакваме да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено. Ще сме склонни да драматизираме и да дълбаем ненужно анализирайки минали проблеми.

Периодът е идеален за занимания с наследствени въпроси, работа с чужди пари, предприемане на инвестиции, подлагане на медицински интервенции, правене на зъби, но не е подходящ за нищене на проблеми в интимните отношения или за взимане на крайни решения във връзка с партньора.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Меркурий в Скорпион на водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и на хората с лични планети или aсцендент в тези знаци. Те ще бъдат изключително харизматични и общителни и много добре ще знаят, как да правят добро впечатление на останалите.

 
 
Коментарите са изключени