shareit

Учени откриха идеалния размер гърди и не е това, което си мислите…

| от chronicle.bg по Maxim |

Здравейте, мъже! Днес ще си поговорим за гърди. В частност – женски гърди и техния идеален размер.

Учени от Карловския университет в Прага са направили проучване, което показва, че по-големите гърди всъщност не са любими на мъжете. Представяте ли си?!?

Всъщност, резултатите показват, че идеалният размер женски гърди за мъжете не са задължително големи, но трябва да са стегнати.

За да онагледим ситуацията, нека да сравним красотите на Кейти Пери и Дженифър Лорънс, например. Според проучването повечето мъже биха предпочели гърдите на Джен, отколкото тези на Кейти.

гърди, кейти пери, дженифър лорънс, колаж

Сега, ние не сме особено сигурни какво бихме избрали, не, че бихме върнали някоя от двете изобщо, но все пак трябва да се доверим на учените.

Изследването е било проведено сред 267 мъже, което не е кой знае колко голяма група, от различни страни – Бразил, Камерун, Чехия и Намибия, резултатите от което наистина ни изненадаха.

Според учените резултатите най-вероятно са такива поради факта, че стегнатите гърди са присъщи на по-младите жени, които имат и по-високи нива на естроген. Съберете всичко това в едно и ще получите много по-привлекателен сексуален субект, който е и по-готов да произвежда следващо поколение.

Вижте още в галерията.

source

 
 
Коментарите са изключени