shareit

Tоп 10 на любимите ни звезди от 90-те

| от chronicle.bg |

90-те бяха хубави и богати години – особено ако в тях те прекарали младините си. Видеотеките, касетките дублирани от онзи мистериозен мъж, който озвучаваше и мъже и жени, ситкомите, моделите на „Версаче“, „Макарена“, „Спасители на плажа“, „Сънсет бийч“ и още куп неща, които няма да забравим.

Това е времето, в което жените блестяха в скъсани дънки и свръхприлепнали и изрязани горнища. Холивуд се насочва към привлекателни, харизматични звезди в бляскави продукции. Студията запазват добрия тон и резултатът са десетки култови филми. Същото важи и за музикалната индустрия и модата.

Том Круз, Джулия Робъртс, Том Ханкс, Леонардо Дикаприо са само част от звездите на 90-те, които устояха на етикета на десетилетието и преминаха успешно в новото хилядолетие. Други нямаха този късмет – Пиърс Броснан, Брендан Фрейзър, Жан Клод Ван Дам…

Носталгията отново ни праща към 90-те години и днес си припомняме за част от актрисите, моделите и групите от 90-те, които слушахме до припадък. Кога защото ни харесваха, кога защото нямаше друго… във всеки случай двете неща са свързани. Вижте тези наши вечни любимки в галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени