shareit

Том Хидълстън и другите мъже на Тейлър Суифт

| от |

Кънтри, а отскоро и поп-певица и сигурно най-ярък символ на младата инвазия в поп-културата – Тейлър Суифт отново превзе съзнанието на медиите в последните седмици. Причините са две:

  1. Тя се раздели с гаджето си Калвин Харис
  2. Беше хваната да се целува с британския актьор Том Хидълстън

Тейлър Суифт е печално известна с мъжете в живота си. За тях се пеят песни, в буквалния смисъл на думата, и се пишат статуси в социалните мрежи. Всеки един мъж, попаднал в обсега на сексуалното и любовно любопитство на госпожица Суифт, впоследствие бива възпят в някоя нейна песен – или поне така се говори.

Славата й на „разбивачка на сърца“ или по-скоро на „момиче, чието сърце е разбивано много пъти“ я следва като сянка и неизменно присъства във всички нейни интервюта, разговори за нея или злобни подмятания. В последната година Суифт говори със сарказъм за това.

В едно свое интервю за Барбара Уотърс, през 2014-а, когато бива попитана за мъжете и песните й, Тейлър Суифт отговоря: „Тази шега е толкова стара. Ха-ха, горката Тейлър пее за мъже. Всички пеят за бившите или настоящите си любовници – Ед Шийрън, Хозиер, но не чувам някой да прави голям въпрос от това.“

На една церемония по раздаването на наградите „Златен глобус“, Майкъл Джей Фокс дори си прави злобна шега, като казва, че не иска Тейлър Суифт да се доближава до сина му, защото не иска после да слуша в някоя песен по радиото какъв глупак е.

Легендите коя от известните песни на Суифт са посветени на Джейк Джиленхол, Хари Стайлс или един от младите членове на клана Кенеди се носят непрекъснато из въздуха. Хората откриват тайни послания в песните на Суифт и се опитват да ги нагаждат спрямо историите и снимките, които са виждали в мрежата.

За момиче, което пее за мъже, Тейлър обаче говори рядко за тях. През 2014-а спира тотално и се концентрира върху издаването и промотирането на последния си албум „1989“ и може би именно, заради това той се превръща в единствения платинен за годината.

Дали Тейлър Суифт не е спряла с мъжете? Дали не се е отървала от това си мислене и не е пораснала? Спряла ли е да бъде drama queen? (Защото всяка жена, която се занимава с мъже е drama queen, нали! И когато не го прави е, защото е злобна откалка, която никой не иска) Теориите варират и крайностите се сменят рязко и бързо.

Един музикален критик беше написал преди време: „Ако слушаш творчеството на Тейлър Суифт, ще решиш, че нито един мъж не я харесва.“ Но Суифт не изглежда като момиче, което би страдало от липса на внимание. Външният й вид, огромната й популярност и списъкът с мъже, през които е минала, говорят красноречиво за това.

Но както пее тя: „I go on too many dates; But I can’t make them stay; At least that’s what people say…“ (Ходя на прекалено много срещи; Но някак все не успявам да ги задържа; Поне така говорят хората.)

Малко след световния успех на албума „1989“, порасналата Тейлър сякаш изглежда улегнала и по-мъдра. Тя изчаква достатъчно дълго, за да обяви връзката си с DJ Калвин Харис. Двамата бяха заедно допреди няколко седмици и дори едната им година заедно беше отбелязана в Instagram със серия от любовни снимки.

Малко след това Харис и Суифт се разделят, без много шум. Двама се обясняват само в Twitter, как ще си останат приятели и драматичните американски медии започват да спекулират. В социалната мрежа дори се появява хаштаг #IDumpedTaylorSwiftBecause, който става тренди за отрицателно време и хората пускат всякакви неща – от „защото е тъпа и скучна“ до „защото е лелка с много котки“.

Тихата война между Харис и Суифт започва. Той я нарича скучна, а тя изтрива всички негови снимки от Instagram-а си. Той спира да я следва в Туитър. И така нататък, и така нататък…

Всички са убедени, че Калвин Харис е този, който е зарязал Тейлър Суифт.

Допреди няколко дни, когато Sun пускат снимки на Суифт и Том Хидълстън, които се целуват.

 

Двамата се запознават тази година на популярния MET Gala и видеото, на което танцуват – той в смокинг, тя в тясна рокля – обиколи социалните мрежи.

Дали двамата са заедно е все още въпрос на спекулация, но фактът, че се случва има-няма десет дни след раздялата на певицата с Калвин Харис, леко озадачи почитателите на хаштага #IDumpedTaylorSwiftBecause. Може би този път тя не е била зарязана…

Самата тя не коментира. Но звукът на разбитите женски сърца още се носи из пространството. А иначе, галерия с мъжете на Тейлър Суифт може да видите горе.

 
 
Коментарите са изключени