shareit

Тежка катастрофа е причината Сираков да влезе в болница

| от chronicle.bg |

Наско Сираков е претърпял тежка катастрофа преди няколко дни и това може да е свързано с влошеното му здравословно състояние. Новината съобщи съпругата му Илиана Раева във Фейсбук.

„Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница „Света Анна“ правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори, е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях“, написа тя в социалната мрежа.

„Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля!

Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по-добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие. Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най- бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!

„Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения. Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница „Света Анна“, който се грижи за него!“, допълни Раева.

 
 
Коментарите са изключени