shareit

Супермодел и сърдита котка в календара на Opel 2017

| от chronicle.bg |

Можете ли да си представите супермодела Джорджия Мей Джагър и Grumpy Cat на едно място? Те са заедно в календара на Opel за 2017 година. Автор на снимките е известната фотографка Елен фон Унверт.

Фотосесията за календара на Opel за 2017 г., която се провежда в момента, продължава линията на успешните календари от последните години: суперзвездата Браян Адамс засне Opel ADAM, а дизайнерската икона Карл Лагерфелд увековечи прочутата си бирманска котка Шупет с Opel Corsa. Сега, след “Corsa; Карл и Шупет” идва ред на “Мечтаната страна на чудесата на Opel”.

Това е името на новия проект, в който известната жена-фотограф Елен фон Унверт ни завежда на пътешествие през сезоните с най-очарователните модели на Opel от миналото, настоящето и бъдещето. Те споделят сцената за фотосесиите във филмовото студио Бабелсберг със супермодела Джорджия Мей Джагър – дъщерята на Мик Джагър от Rolling Stone и топмодела Джери Хол – както и с Grumpy Cat, най-известната и харесвана в света котка с 8.7 милиона почитатели във Facebook.

“С Джорджия Мей Джагър и Grumpy Cat ние имаме две съвременни икони – хедлайнери на нашата “Мечтана страна на чудесата на Opel”. А с Елен фон Унверт имаме един необикновен артист зад фотокамерата, който представя тези модели и нашите модели на Opel по много специален начин. След “Corsa, Карл и Шупет“, сега ние издигаме фотографията на известни котки на следващото ниво,” каза шефът на маркетинга на Opel Тина Мюлер за фотосесиите в студио Бабелсберг.

Джорджия Мей Джагър, която вече стана сензация в кампанията за H&M и Томас Сабо с уникалния си сексапил, е уловена в една мечтателна и мистична обстановка. За Джагър календарът на Opel за 2017 г. означава, че тя ще работи отново с прочутата германска фотографка и бивш модел Елен фон Унверт, известна със своя понякога студен и в същото време интензивен и пленителен стил. Фон Унверт тръгва на пътешествие през сезоните и редица сюжети, които хармонично интегрират автомобилите Opel, с модели – животни и хора.

Grumpy Cat, чието истинско име е Tardar Sauce, е звезда в интернет. Това е първият път, в който котката с намръщено изражение ще участва в кампания на европейски автомобилен производител. Американката от Аризона е добре известна на аудиторията в глобалната мрежа. Освен със своята страница във Facebook, тя се изявява и в различни видео филми във YouTube и е успяла да се сдобие със своя восъчна фигура в Мадам Тюсо.

Точно както за календарите с фотографии на Браян Адамс и Карл Лагерфелд, ще има вернисаж за “Мечтаната страна на чудесата на Opel”. По този начин почитателите на Opel, Елен фон Унверт, Джорджия Мей Джагър и Grumpy Cat ще могат да очакват с нетърпение една фантастична изложба на мотиви от календара и кадри от процеса на заснемането му в началото на 2017 г.

 
 
Коментарите са изключени