shareit

Странният случай на джаз феста в Банско

| от |

Окей, в петък си тръгваме по-рано от работа, към 4 – ще ходим на джаза в Банско! Джазът започна още в София, от която едва-едва излязохме. Околовръстното в този ден и в този час, разбира се, е самият червен пъкъл. В крайна сметка, се ползвахме с люлинската магистрала, в която не можете да отречете, че има нещо швейцарско. Успяхме да пристигнем вечерта, хапнахме и кога да отидем – то свиренето свършило. Но вторият ден ми направи впечатление.

Предпоследната група е Ralyzzdig’s Band в състав: Юширо Токуда – саксофон и вокал, Наото Сузуки – китара,Сюничи Янаги – пиано, Томоя Огаки – бас, Юто Масеки –барабани. Тези хора махаха глави! Към момента няма адекватен запис от Банско, но ето от другаде, за да добиете представа:

Преди да тръгнем, ми беше подчертано, че Joss Stone ще бъде там, тя ще закрие фестивала. Предполага се, че ще бъде весело, нали. Но не беше. На, както се изразяваха всички, „японците“ перформънсът им беше по-хубав. Тя пя хубаво и има Грами, и т.н, но Грамито й, първо, е от преди 11 години и, второ, е за поп музика. Joss Stone пя хубаво, ама поп. Японците бяха по-яки.

 
 
Коментарите са изключени