shareit

Spice Girls планува турне за 20-годишнината

| от chronicle.bg |

Момичетата от групата „Спайс гърлс“ възнамеряват да се съберат във връзка с 20-годишнината от основаването й, съобщи ЮПИ.

„Британската момичешка група планира турне, за да чества излизането на дебютния й албум „Spice“ през 1996 г. – заяви източник, цитиран от „Ю Ес уикли“. – Над това се работи от миналата година. Те отдавна са склонни да се съберат, за да тръгнат на турне“.

„Мелани Браун, Ема Бънтън, Мелани Чизхолм и Гери Халиуел се опитват да убедят Виктория Бекъм да се присъедини към тях, но тя отказва да го стори – допълни друг източник. – Ако Пош спайс остане все така непреклонна, останалите момичета ще тръгнат на турне без нея.“

Групата „Спайс гърлс“ за последен път се събра заедно за турнето „The Return of the Spice Girls“ през 2007 г. Момичетата пяха заедно и на церемонията по закриването на Летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г.

„Тя не иска да пее, нито да танцува – допълни първият източник, имайки предвид Виктория Бекъм. – Все пак има малка вероятност Пош спайс да се снима в нещо заедно с тях или да се появи в някое шоу“.

От месеци се носят слухове за турне във връзка с тази 20-годишнина. Появиха се също спекулации за съвместно турне на „Спайс гърлс“ и „Бекстрийт бойс“. Ема Бънтън наскоро заяви пред в. „Дейли телеграф“, че се надява момичетата от групата да се съберат отново. „Уважаваме се – преминали сме заедно през толкова много неща – каза тя. – Смятам, че всички момичета от групата биха искали да почетат годишнината. Всяка от нас обаче има различен живот“.

 
 
Коментарите са изключени