shareit

Снимка на Дейвид Бекам събуди горещ родителски дебат

| от chronicle.bg |

Снимка, на която Дейвид Бекам целува дъщеря си по устните, събуди дебат относно допустимите нива на близост между деца и родители.

Световноизвестният бивш футболист сподели снимката на 1 юни. На нея се вижда как той целува 5-годишната си дъщеричка Харпър по устните по време на пътешествие до Танзания. Текстът към изображението гласи „Целувка за тате“ и е придружен от емотикон с формата на сърце.

Публикацията е харесана от около 2 милиона потребители на социалната мрежа, но въпреки това успя да запали разгорещен дебат относно доколко е уместно родителите да целуват децата си по устните.

„Дейвид, не е правилно да целуваш дъщеря си по устните“ – пише потребител.

„Ако трябва да сме честни, да целуваш дъщеря си по устните, е странно“ – казва друг.

Някои потребители обаче защитават бащинския жест на привързаност. „Баща, който има здрава връзка с детето си. Какво по-красиво от това?“ – коментира фен в защита на Бекам.

„Има нещо доста болно в това, че хората виждат нещо по-различно от чиста обич между родител и дете. В колко тъжен свят живеем!“ – добавя друг.

Преди време съпругата на Дейвид и майка на общите им деца – Виктория Бекам – събуди сходна дискусия, след като сподели снимка как целува дъщеря си по устните през лятото на 2016 година на петия рожден ден на момиченцето.

 

Happy Birthday baby girl We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на

 

„Честит рожден ден, момиче мое!“, написа тогава 42-годишната звезда и добави „Обичаме те токова много!“

Нито един от двамата родители не е коментирал реакциите на широката общественост спрямо тези техни публикации в Instagram.

 

Източник: Webcafe.bg

 
 
Коментарите са изключени