shareit

Ще съдят Ъшър за болест, предавана по полов път

| от |

Още две жени и един мъж ще съдят ритъм енд блус певецът Ъшър, че ги е изложил на опасност от генитален херпес, без да ги предупреди, съобщи в. „Дейли мирър“.

Днес, след като адвокатът на знаменитостите Лиса Блум внесе делото в Калифорния, ще има пресконференция. На нея ще присъства една от жените, а другата, както и мъжът ще запазят анонимност. Те ще бъдат назовавани с псевдонимите Джейн и Джон Доу.

И тримата твърдят, че са имали сексуален контакт с изпълнителя след 2012 г. Преди седмици стана ясно, че звездата е изплатил 1,1 милиона щатски долара на стилистка през 2012 г., след като я заразил с полово предавана болест.
Гениталният херпес не се лекува. Ищцата казала, че Ъшър, който е баща на две деца, пропуснал да й спомене, че е диагностициран с инфекцията през 2009-2010 г., преди да правят незащитен секс.

Едната от жените с псевдонима Джейн Доу ще предяви съдебна отговорност на певеца въз основа на сметки за лечението си, наказателни щети и емоционален стрес. Тя правила два пъти секс с него – веднъж в нейния дом в Атланта на 16 април и втори път в хотел в Ню Орлиънс.

Редакцията на в. „Дейли мирър“ очаква отговор от представителите на Ъшър.

Документите по делото от 2012 г. показват, че певецът е бил асимптоматичен носител на херпеса.

 
 
Коментарите са изключени