shareit

Шеф Ангелов връща доверието към българското кебапче

| от chronicle.bg |

Новият ресторант БДС на шеф Виктор Ангелов отваря вратите си в края на тази седмица на ул. Раковски 96.

Приветстваме проекта „Български Деликатеси на Скара“, който ще ни представи добре познатите ни кюфтета и кебапчета на скара, без добавки от киноа и странни зеленчуци.

Краткото меню в магазина за скара ще бъде приготвено само от пресни продукти с кратък срок на годност, поради липсата на консервиращи ги или други подобряващи съставки.

2

„Всички в България знаем какво е кебапчето и кое е най-доброто кебапче. Но в последните години, като че ли имиджа му пострада от липсата на стандарт, който съществуваше преди и гарантираше едно високo ниво на приготвяне и поднасяне. В изобилието на не български фаст фууд (пици, дюнери, бургери), кебапчето остана някакси настрана и това провокира в мен чуство на кулинарен патриотизъм. В новия ми ресторант БДС, ще върнем доверието към българското кебапче!“ амбициозно заявява шеф Ангелов.

1

БДС Магазин за скара ще заложи на стегнато меню от ястия в разделите супи, салати, традиционна и модерна (бургери) скара и запечени сандвичи, както и няколко вида напитки, включително специално създадената за марката БДС Лимонада.

 
 
Коментарите са изключени