shareit

Серина Уилямс се сгоди за милионер

| от chronicle.bg, по TennisKafe |

Световната №2 Серина Уилямс се сгоди за съоснователя на социалната платформа Reddit Алексис Оханян, който е с 2 години по-млад от нея (33). Американката сподели, че не е устояла на романтичното предложение на милионера.

Reddit е социална медия, която обединява всякакви интересни хора – с редки професии, любопитни случки, интересен начин на живот и се отличава с много освободените си правила – няма забранени теми, особено в някои подфоруми.

Оханян създава сайта заедно със своя съквартирант от колежа Стив Хъфман през 2005, а платфорамта вече се радва милиони посетители. 22-кратнката шампионка от Големия шлем не е говорила подробно пред медиите за него, но се знае, че двамата са се запознали през 2015-а.

„Прибрах се малко късно у дома. Видях някаква чанта, приготвена за мен. Имаше и куфар с надпис: Посока – Рим”. Посетихме мястото, където беше първата ни среща. Кръгът бе затворен. Седнахме на масата, където случайността ни събра. Този път не беше случайност, а избор. Той каза онези четири думички и аз откликнах: Да“, призна Уилямс.

На 2 януари Серина открива годината с участие на турнира в Окланд.

 
 
Коментарите са изключени