shareit

Седмичен хороскоп: започваме да се съвземаме

| от chronicle.bg |

Понеделник и вторник вече минаха в полусвяст и опити да се адаптираме към новата работна седмица, вече през юли, което се оказа почти невъзможно. Затова директно ги пропускаме и нашият астрологичен обзор започва от сряда, когато се надяваме нещата да тръгнат в по-добра посока.

Луната вече се намира в знака Рак, като в понеделник в 14.00. часа настъпи Новолуние в същия знак. Тогава движението на Луната, небесното тяло, което отговаря за емоциите и подсъзнателните ни нужди, съвпада с движението на Слънцето, Светилото, което символизира нашите съзнателни желания, таланти и изява.

Заради Новолунието е възможно през периода повечето от нас да бъдат изключително напрегнати и чувствителни. Дните няма да бъдат подходящи за операции, занимание с имотни въпроси, пренареждане на дома или офиса, но за сметка на това са идеални за обръщане внимание на семейството и близките роднини, както и за кулинарни експерименти.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака на Лъва, което й разположение ще направи тези дни подходящи за творчество, забавления с приятели, флиртове и запознанства с нови и интересни хора, игри или занимания с деца.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще са най-активни и борбени през периода. Очаква се те да постигнат големи успехи в професионален и в личен план. Някои от тях ще изпъкнат в работа с нестандартносттта и оригиналните си идеи, други ще са наистина успешни в любовен план и ще са на романтична и доста флиртаджийска вълна.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Дева, най-критичния и аналитичен знак на зодиака. Поради тази причина е много вероятно през периода да сме доста критични по отношение на заобикалящите ни хора и да търсим кусури в думите или действията им.

Най-напрегнати ще бъдат тези дни за подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец. Те може да бъдат въвлечени в спор и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е да насочат вниманието си към неща, които са им интересни и изискват прецизност и последователност и да се фокусират по-скоро върху тях, а не върху другите хора и грешките, които допускат.

Неделя Луната ще преминава през знака Везни, което ще направи деня подходящ за изясняване на лични и професионални партньорства, консултантска дейност, отдаване на романтични преживявания и впускане в любовни авантюри.

През деня ще сме по-консенсусни и склонни към компромис от обикновено и ще виждаме плюсовете и доводите в мненията и изказванията на заобикалящите, опонентите и конкурентите ни.

Най-ползотворен и активен ще бъде денят за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци. Голяма част от тях ще имат късмета да попадат на правилното място в правилното време и да срещнат хората, които биха им били полезни за по нататъшна реализация на плановете и мечтите им, както в личен, така и в професионален план.

 
 
Коментарите са изключени