shareit

Седмичен хороскоп: Запазете уикенда за флиртове и забавления

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 14.03. до 20.03)

Седмицата започва с Луна преминаваща през знака Близнаци, което ѝ разположение ще направи понеделник и вторник идеални за кратки пътувания, трупане на знания от различни източници, проявяване на любопитство, клюкарстване, провеждане на срещи и събирания. Много е вероятно да не си задържаме вниманието за дълго върху една дейност и да сме леко нетърпеливи, ако трябва да вършим рутинни или монотонни задачи, но пък за сметка на това доста добре ще се справяме добре, ако задачите ни изискват сръчност, бързина или бърза преценка.

През тези два дни въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни ще са изключително комуникативни и ще имат възможност да срещнат нестандартни и оригинални хора, които ще ги обогатят и ще им разширят мирогледа. Някои от тях ще се влюбят и ще стартират връзка, други ще задълбочат съществуващи взаимоотношения.

Сряда, четвъртък и петък до обяд Луната ще преминава през знака Рак, което й разположение ще изостри чувствителността ни и ще ни направи много емоционални в общуването ни с другите хора. Тези два дни са подходящи за отделяне внимание на семейството и на най-близките ни хора, за кулинарни експерименти, както и за грижа за другите хора.

Най-комфортно и в кожата си през периода ще се чувстват водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да имат значителни професионални и лични успехи, както и да стартират важни за тях начинания или проекти.

От петък на обяд до неделя Луната ще се намира в знака Лъв, поради което голяма част от нас може да решат да използват почивните дни за занимания с някакво хоби, флиртове, забавления, спортни активности, излизане с приятели, игри с деца, демонстрация на таланти или творчески занимания.

През тези дни се очаква огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв да имат значителни успехи на любовния фронт и да раздвижат значително любовния си живот.

През цялата седмица много силно ще усещаме опозицията между Юпитер, планетата на късмета и разширението и Меркурий, небесното тяло, отговарящо за мисълта и комуникациите.

Когато енергиите на тези две планети се срещнат в не много дружелюбен контакт като опозицията, се очаква голяма част от нас да имат проблем с общуването си с другите, както и с отстояването на собствените позиции . Някои от нас ще срещат трудности и дълго ще събират смелост да кажат нещата, които искат, други ще имат проблем да предприемат стъпките, които са намислили и смятат за неотложни. Най-важното е да съумеем да запазим баланса в отношенията си с другите, както и баланса в самите нас. Добре е да пробваме да се изясняваме без да прекрачваме граници и без да разваляме трайно комуникацията си със заобикалящите ни хора.

При подвижните знаци Риби, Близнаци, Стрелец и Дева, както и при хората с лични планети или Асцендент в тези знаци може да се очаква прекалена агресивност в постигане на намисленото и не особено зачитане на чуждото мнение през периода. При тях е особено важно да се стараят да са по-деликатни и да внимават кого засягат по пътя си. Добре е да си мерят приказките, за да не кажат нещо, което може да остане във времето и с което да имат проблем в последствие.

 
 
Коментарите са изключени