shareit

Седмичен хороскоп: Венера ни прави страстни и ревниви

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 19.09. до 25.09.)

Понеделник, вторник и сряда Луната ще преминава през знака на Телеца, което й разположение ще направи тези два дни подходящи за печелене и харчене на пари, разпределение на бюджета и установяване на бъдещи цели и планове.
Периодът е идеален за обръщане внимание на здравето и тялото ни, здравословно хранене, практикуване на любим спорт, спа- или козметични процедури.

През тези дни най-добре ще се чувстват земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е възможен значителен пробив във важна за тях сфера, както и постигане на признание от околните, за изминали усилия и постижения.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Близнаци. Много е вероятно, заради това й разположение да станем доста по-любопитни, приказливи и общителни. Тези дни са подходящи за кратки пътувания, спортни занимания, провеждане на важни разговори, впускане във флиртове и любовни закачки.

Периодът ще е най-успешен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци. Голяма част от тях ще успеят да отмятат задачите и ангажиментите си с лекота и ще трупат симпатиите на околните.

Събота и неделя Луната ще пребивава в знака Рак и този период ще е идеален за отделяне внимание на семейството и дома, както и за изкарване на време с партньора или с близък до сърцето ни човек. Ще сме доста чувствителни и докачливи и ще търсим чуждата подкрепа и грижа.

Възможно е водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да получат важни покани или предложения, благодарение, на които да им се отворят нови врати за развитие.

От 23.09 до 18.10. Венера, планетата на любовта и разбирателството ще преминава през знака Скорпион, най-подозрителният и търсещ дълбочина знак от зодиака.

Много е вероятно докато планетата на любовта преминава през него да станем много страстни към половинките си. Добре е обаче да не оставим силния еротичен заряд, който ще ни обзема през периода да ни подтиква да ставаме свръх притежателни към любимия, подозрителни и ревниви. При всички случаи е важно да имаме предвид, че ще търсим близост и внимание и е важно да се преборим за тях по нежен и ненатрапващ се начин, без да накърняваме личното пространство на партньора ни, но и без да му отмъщаваме за недоказани или измислени от нас грехове с излишна драма или скандали.
При хората, които са свободни, преминаването на Венера през Скорпион, може да ги срещне със силно магнетичен, властен и леко потаен човек, който силно да запали интереса им.

Неподвижните знаци Водолей, Скорпион, Телец и Лъв, както и хората с Асцендент или лични планети в тези знаци ще имат емоционален и изпълнен с патос подход към любовта през периода. Не е изключено да стартират връзка или сериозно да задълбочат отношенията си с човек, на когото държат. При всички случаи ще им се отдават любовните обяснения и драматичните романтични излияния.

 
 
Коментарите са изключени