shareit

Седмичен хороскоп: важни прозрения във връзка с работата

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 18.09. до 24.09.)

 

От понеделник до сряда включително Луната ще преминава през знака Дева, като в сряда в 09:00 сутринта настъпва Новолуние. Тогава Луната съвпада с градусите на Слънцето, което също се намира в Дева.

По време на дните около Новолунието, можем да очакваме да мислим през емоция, както и да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено. Добре е да избягваме взимането на важни решения, крайните изказвания, важните покупки, сключването на сделки и споразумения или подписването на договори.

За сметка на това периодът е добър за правене на равносметка и преосмисляне на важните за нас неща.

Най-силно ще се отрази събитието на подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е при тях да изникнат спорове, неразбории и конфликти, които ще им се наложи да преодоляват с финес и дипломатичност.

Не е изключено някои от представителите на тези знаци да успеят да намерят начин да подобрят личните си и бизнес партньорства, като измислят план за ползотворни бъдещи действия.

Четвъртък и петък Луната ще транзитира през знака Везни, което й разположение ще направи тези два дни идеални за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Също така не е изключено хората, които развиват частен бизнес да стигнат до важни прозрения във връзка с работата и доразвиването на дейността, в която са ангажирани.

Възможно е въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да затворят страница в своя живот и да отворят нова, полагайки началото на нещо ново и значимо за тях.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Скорпион. Поради тази причина през уикенда може да очакваме да придаваме на нещата, които ни се случват скрит смисъл, да сме подозрителни, докачливи и много емоционални.

Добре е през периода да избягваме изясняването на взаимоотношения, взимането на важни решения, операциите и важните покупки.

Бихме могли да използваме периода за изхвърляне на стари неща, творчески занимания или кулинарни експерименти.

Не е изключено някои от представителите на водните зодии Рак, Риби и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да разбулят тайна на свой познат или да изманипулират ситуация, която е важна за тях, търсейки облага или власт.

 
 
Коментарите са изключени