shareit

Седмичен хороскоп: Тази седмица чупим статуквото

| от Селена Астро |

 

Седмичен астрологичен обзор (от 15.02 до 21.02)

Седмицата започва с Луна преминаваща през знака на Телеца, което й разположение ще направи понеделника подходящ за разпределение на финанси, кулинарни занимания, разпределение на бюджета, преразглеждане на ценностите и установяване на приоритети. Не е изключено да сме доста взискателни, както към себе си, така и към заобикалящите. Поради тази причина е важно да успеем да намерим начин да се отпуснем и поглезим.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Близнаци и заради това й разположение е възможно да станем доста по-приказливи и общителни. Тези дни са подходящи за активно ползване или закупуване на средства за комуникация и транспорт, кратки пътувания, спортни занимания, подписване на договори и сключване на сделки, провеждане на важни разговори, впускане във флиртове и любовни закачки.

Тези два дни ще са най-успешни за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци. Голяма част от тях ще успеят да намерят своето място сред заобикалящата ги среда и ще осъществят отдавна жадуван професионален или личен напредък. Те ще отмятат задачите и ангажиментите си с лекота и ще жънат успехи, както на професионалното, така и на личното поприще.

Четвъртък и петък Луната ще пребивава в знака Рак и този период ще е идеален за изкарване на време със семейството или партньора. Бихме могли също така да подредим или пренаредим жилищата си, да се захванем с ремонт или обзавеждане. Периодът е идеален за изглаждане на конфликти и изясняване на гледни точки с членове на семейството ни или с близки хора. Ще сме по-спокойни, безпристрастни и уравновесени от обикновено и няма да сме чак толкова фиксирани в собствените мнения и становища, което значително ще улесни комуникацията ни с другите хора.

Тези два дни ще са най-успешни за водните знаци Рак, Риби и Скорпион. Много е вероятно голяма част от тях да успят да се откроят значително в средата си и да намерят признанието и одобрението на околните във връзка с важни за тях неща.

Събота и неделя Луната ще се намира в знака Лъв и поради тази причина бихме могли да използваме уикенда за игри с децата, спортни занимания, ходене по различни мероприятия, като кино, театри или изложби, както и за творческа работа и демонстрация на таланти.

През цялата седмица много силно ще усещаме действието на съвпада между Меркурий, планетата на разума и комуникациите и Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството, който ще влезе в знака Водолей, най-независимият и оригинален знак от зодиака.

Контактът на двете планети, които последователно ще преминат в знака Водолей ще ни направи много ексцентрични и неспокойни със статуковото и ограничаващото ни. Не е изключено да получим внезапен порив за свобода и независимост, както и желание за борба с авторитети или потисници.

Много е вероятно също така по един или друг начин да търсим нови перспективи или хоризонти. При всички случаи ще се натъкваме на интересни събития и възможности, които ще ни вадят от рутината и ще ни разнообразяват.

Преминаването на двете планети в знака Водолей ще се усети най-силно от въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и от хората с Асцендент или лични планети в тези знаци, които ще са особено палави през седмицата. При тях може да се очаква силно хлътване по някого внезапно появил се в живота им. На най-изобретателните и словоохотливите от тях флиртът ще им се получи с лекота и той в последствие може да доведе до задълбочаване на отношенията и встъпване в сериозна и стабилна връзка.

 
 
Коментарите са изключени