shareit

Седмичен хороскоп: пътуване в средата на седмицата

| от chronicle.bg |

Седмичен хороскоп (от 17.10. до 23.10.)

Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Телец, поради което ще сме много по-спокойни и уравновесени от предните дни. По всяка вероятност ще вършим нещата бавно и последователно, но за сметка на това ще ги изпипваме до съвършенство. По-вероятно е да стартираме дейности, които са добре премислени и планирани, от колкото такива, за които не сме съвсем сигурни. При всички случаи ще сме много практично настроени и обърнати към материалната стойност на нещата. Ще търсим изгода от хората и ситуациите, в които се замесваме.

През тези два дни най-комфортно ще се чувстват земните знаци Козирог, Телец и Дева, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителен професионален успех и да направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

Сряда и четвъртък Луната ще се намира в знака Близнаци, което й разположение ще направи този период идеален за кратки пътувания, трупане на знания от различни източници, проявяване на любопитство, клюкарстване, провеждане на срещи и събирания. Много е вероятно да не си задържаме вниманието за дълго върху една дейност и да сме леко нетърпеливи, ако трябва да вършим рутинни или монотонни задачи, но пък за сметка на това доста добре ще се справяме, ако задачите ни изискват сръчност, бързина или бърза преценка.

През този период въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, ще са изключително комуникативни и ще имат възможност да срещнат нестандартни и оригинални хора, които ще ги обогатят и ще им разширят мирогледа. Някои от тях ще се влюбят и ще стартират връзка, други ще задълбочат вече съществуващи взаимоотношения.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Рак, следователно ще сме с изострена чувствителност и ще сме много емоционални в общуването ни с другите хора. Тези два дни са подходящи за отделяне внимание на семейството и на най-близките ни хора, за кулинарни експерименти, както и за грижа за другите хора.

Най-комфортно и в кожата си през периода ще се чувстват водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да имат значителни професионални и лични успехи, както и да стартират важни за тях начинания или проекти.

В неделя Луната ще се намира в знака Лъв, поради което голяма част от нас може да решат да използват втория почивен ден за занимания с някакво хоби, флиртове, забавления, спортни активности, излизане с приятели, игри с деца, демонстрация на таланти или творчески занимания.

През деня се очаква огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да имат значителни успехи на любовния фронт и да раздвижат значително любовния си живот.

През цялата седмица ще усещаме много силно съвпада между Марс, планетата, която отговаря за начина, по който се отстояваме и борим за нещата и Плутон, небесното тяло отговарящо за трансформациите и подсъзнателните процеси.

И двете енергии носят много мощен агресивен заряд, поради тази причина контактът между тях е възможно да доведе до изригване на напрежението, което при някои хора може да се прояви като злополуки или проява на насилие, при други като различни видове конфликти със заобикалящите или борби за власт.

Препоръчително е да сме доста внимателни и да се опитаме да намерим позитивен отдушник за напрежението, което ще усещаме през периода. Занимания с някакъв вид творчество, трансформиращи процеси, изхвърляне на стари неща и заменянето им с нови, както и различни физически активности, биха ни били изключително полезни.

Най-силно ще действа аспектът на кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е около тях да изникват конфликти и ненужна ескалация на напрежението. Очаква се те да са доста чувствителни и да се палят от много малко. Ще преживяват нещата лично и ще търсят скрити подтици в останалите, дори и те да нямат наистина такива.

 
 
Коментарите са изключени