shareit

Седмичен хороскоп: Обърнете внимание на здравето си

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 22.02. до 28.02.)

Понеделник, вторник и сряда Луната ще преминаваща през знака Дева, като в понеделник в 20.21 часа настъпва Пълнолуние в същия знак. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето, което в момента преминава през знака Риби. Заради събитието е много вероятно да усещаме силен конфликт между Егото и Чувствата си и да не сме в голяма хармония със себе си.

Не е изключено една част от нас да са много практично и материално настроени, дребнави и критични, както към себе си, така и към заобикалящите, докато други ще са прекалени отнесени и разсеяни и ще правят грешка след грешка, понеже ще им е изключително трудно да се концентрират.

Тези три дни не са добри за подаване на документи, явяване на изпити, ходене по срещи или интервюта за работа. Всичко, което правим да бъде гледано под лупа и  претегляно от всички възможни страни, което няма да ни действа особено предразполагащо и мотивиращо да покажем най-доброто от себе си. За сметка на това обаче бихме могли да ги използваме да обърнем внимание на здравето си. Дните са идеални за правене на изследвания, започване на медицински процедури, лечения, здравословни диети или нов режим на хранене или спорт.

Най-напрегнат ще бъде периодът около Новолунието за подвижните знаци Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. На тях може да им изникват пречки и препятствия, с които ще им се наложи да се справят. Ако обаче са достатъчно обективни и организирани ще успеят да овладеят положението.

Четвъртък и петък Луната ще пребивава в знака Везни, което разположение ще направи дните подходящи за изкарване на време с партньора или с близък до сърцето ни човек. Бихме могли също така да изгладим конфликти и изясним гледни точки. Ще сме по-спокойни, безпристрастни и уравновесени от обикновено и няма да сме чак толкова фиксирани в собствените мнения и становища, което значително ще улесни комуникацията ни с другите хора.

Най-успешен ще бъде този период за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно да им се отворят нови възможности за растеж и развитие и да срещнат хорското признание и одобрение, във връзка с изминали постижения.

Събота и неделя Луната ще пребивава в Скорпион, знакът отговарящ за големите трансформации, дълбоките психични процеси и драматични изживявания, манипулацията и властта, работата с чужди пари, инвестиции и наследства.

Тези два дни се очаква да са много емоционални за повечето от нас и поради тази причина не е добре да се захващаме с важни неща и да стартираме сериозни проекти. Съществува вероятността да срещаме различни трудности, да се вкарваме в излишни драми, търсейки скрити мотиви в действията и думите на заобикалящите.

Неподвижните знаци Водолей, Скорпион, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, е много вероятно да влизат в различни конфликти ситуации и да са силно притиснати от обстоятелствата да отстояват собствените си възгледи и стратегии пред останалите. Голяма част от тях по всяка вероятност ще се чувстват неразбрани или недооценени от околните и ще са склонни да се разправят по-ожесточено от обикновено. Добре е да се постараят да запазят максимално обективността си и да са достатъчно обрани в действията и думите си, за да не си развалят трайно отношенията с някого от обкръжението.

 
 
Коментарите са изключени