shareit

Седмичен хороскоп: негативно начало на седмицата

| от chronicle.bg |

Понеделник, вторник и сряда до обяд Луната ще преминава през знака на Скорпиона. Поради тази причина е възможно през първите два дни и половина от седмицата да сме доста черногледи и негативно настроени. Ще сме склонни да изкривяваме и драматизираме всичко случващо се около нас и ще се разправяме и връзваме за не особено съществени неща със заобикалящите.

Тези дни няма да са подходящи за стартиране на важни проекти или водене на важни разговори, за операции или други медицински интервенции, но ще са добри за работа с чужди пари, оправяне на счетоводни документи, наследства или друг вид семейни въпроси.

Най-силно ще усетят преминаващата през Скорпион Луна, неподвижните знаци Скорпион, Водолей, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях има риск доста бързо да се изнервят на заобикалящите, да са експлозивни и агресивни. Препоръчва им се да използват периода за творчески дейности, спа или разкрасителни процедури. По този начин най-добре биха могли да разтоварват трупащото се в тях напрежение.

От сряда на обяд до петък включително Луната ще транзитира през знака Стрелец, следователно през тези два дни и половина ще сме доста общителни, оптимистични и авантюристични.

Периодът е добър за учене и взимане на изпити, решаване на правни или философски въпроси, занимания с любим спорт, най-вече езда, пътувания в чужбина, общуване с чужденци.

Най-добре ще се чувстват през периода огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат изненади от близък до тях човек, както и добри предложения за срещи и забавления.

Събота и неделя Луната ще се намира в знака Козирог, от което следва, че през уикенда ще сме доста по-последователни, старателни и сериозни от обикновено. Възможно е да насочим вниманието си към строителни дейности, оправяне на документация, правене на зъби, лечение на костни или ставни проблеми.

Не е изключено земните знаци Козирог, Телец и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да имат усещането, че обстоятелствата или заобикалящите им пречат да постигнат желаното. Много е важно да са сериозни към задачите и отговорностите си и да влагат достатъчно старание в нещата, които искат да постигнат, понеже колкото повече усилия инвестират, толкова по-голям успех ще имат.

През цялата седмица ще усещаме много силно квадратурата между Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, съзнателни нужди и изява и Плутон, планетата на трансформациите и подсъзнателните процеси.

В този период можем да очакваме много интензивен порив за промяна в различни сфери от нашия живот. Периодът е подходящ за стартиране на бизнес, за започване на лично или професионално партньорство, помиряване с хора, с които отдавна сме в конфликт, нови запознанства, големи покупки или сменяне на жилище.

Препоръчително е да предприемем промяна в сфера, която ни се струва проблемна и в която нещата от известно време са в застой и не търпят развитие. При някои това ще е работата или служебната обстановка, при други връзката, при трети домашната среда.

Най-силно ще усетят действието на аспекта кардиналните знаци Козирог, Овен, Везни и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще си правят анализ на постиженията и спънките до сега и ще си поставят нови цели и планове за действие. Възможно е да излязат от обичайното си социално обкръжение и да срещнат нови, вълнуващи хора, които да внесат нотка авантюризъм в ежедневието им.

 

 
 
Коментарите са изключени