shareit

Седмичен хороскоп: Меркурий съвпада с Уран, бягаме от рутината

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 15.05. до 21.05.)

Седмицата започва с Луна преминаваща през знака Козирог. Това й разположение ще направи първите два дни от седмицата идеални за строителни дейности, преподреждане на отговорностите и документацията, разчистване на дома, грижа за по-възрастни роднини или близки.

Най-комфортно се очаква да се чувстват през периода земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да започнат нещо значимо, което да доразвиват в последствие.

Сряда и четвъртък Луната ще пребивава в знака Водолей, най-независимият и оригинален знак от зодиака.

През този период може да имаме внезапни изненади или промяна в плановете. Много е вероятно също така случайно да се натъкваме на интересни и нестандартни хора, които да внесат нотка свежест в ежедневния ни ритъм на живот и под една или друга форма да го обогатят.

Тези дни са също така подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, както и за активни социални дейности или групови занимания.

Периодът ще бъде най-успешен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Не е изключено те да получат изненадващи обаждания или съобщения, които да ги насочат в правилна за тях посока.

От петък до неделя включително Луната ще се намира в знака Риби.

Докато светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние преминава през най-мечтателния и отнесен знак от зодиака, е възможно да сме доста объркани и разсеяни. Няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни, но също така не е изключено и в обстоятелствата около нас да цари хаос и по един или друг начин всичко, с което се захващаме да се размива и протака.

През тези три дни най- не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са свръх емоционални и чувствителни. За тези знаци е добре да намерят време за разпускане и отделяне от стреса, най-добре биха им се отразили занимания с плуване, йога, танци или творчество.
През цялата седмица Меркурий, планетата на мисълта и комуникациите ще съвпада с Уран, небесното тяло отговарящо за внезапните промени, независимостта и ексцентричността.

Контактът между двете планети може да предизвика силен порив за бягство от рутината и скучността в ежедневието ни.
Някои от нас, най-вече огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, ще предприемат голяма промяна в професионален план. Не е изключено да започнат ново начинание, да се измъкнат от дейност, която от известно време ги задушава и затормозява и да се устремят към нови хоризонти.

Други ще изразят порива си за независимост в любовния живот, като се впуснат в нестандартни сексуални забежки и горещи флиртове, което би могло да доведе до сериозни търкания с постоянната половинка при обвързаните, които е важно да са особено внимателни през периода.

 
 
Коментарите са изключени