shareit

Седмичен хороскоп: любов и флиртове в началото на седмицата

| от chronicle.bg |

В понеделник и вторник Луната ще транзитира през знака Везни, което й разположение ще направи тези два дни подходящи за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Някои от нас ще сключват споразумения и договорки, други ще отделят време на партньора си и ще изясняват конфликтите си с него.

Хората, които развиват частен бизнес или работят с равноправен партньор, може да стигнат до важни прозрения във връзка с това партньорство и доразвиването на дейността, в която са ангажирани.

Би трябвало повечето от нас, най-вече въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци да успяват да са максимално безпристрастни и обективни и умело да отмятат важните им задачи през периода.

Сряда и четвъртък Светилото, което отговаря за нашето емоционално състояние, ще пребивава в знака Скорпион. Знакът Скорпион отговаря за дълбинните психологически процеси, големите трансформации, медицинските процедури, работата с чужди пари, наследствата и задкулисната власт, следователно е добре да сме изключително внимателни с тези неща.
През тези два дни повечето от нас ще са много емоционални, докачливи и едностранчиви. Периодът не е добър за стартиране на нови дейности, операции, прегледи, подаване на документи, теглене или погасяване на кредити, подреждане и регулиране на чужди финанси.

Също така не е изключено да сме леко депресивни и фиксирани в собствената гледна точка, приемайки нормални житейски ситуации и конфликти на живот и смърт.

Най-тежки ще бъдат тези дни за неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много вероятно е те да си навлекат излишни конфликти и разправии с някого от обкръжението или да имат чувството, че всичките им усилия и планове търпят провал и не са достатъчно оценени. Поради тази причина им се препоръчва да се постараят да са максимално търпеливи.

Важно е да обмислят внимателно положението, в което се намират и какво точно имат желание да постигнат. След това е добре да си изготвят стратегия за действие, която е най-добре да въведат в ход след петък, когато нещата ще им се случват с по-голяма лекота.

Петък, събота и неделя Луната ще преминава през най-оптимистичния знак от зодиака, Стрелец, което прави тези дни изключително подходящи за стартиране на нови проекти, промяна на мирогледа, предприемане на пътувания, забавления с приятели и познати, важни покупки и важни договори.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и хората с Асцендент или лични планети в тези знаци, ще бъдат особено продуктивни и пълни с идеи през периода. Много е важно обаче след първоначалния тласък и стартиране на планираното да не загубят инерция, ами да са достатъчно последователни и старателни в довършването му. Имат голям шанс за успех и признание, трябва им само малко повече упоритост, за да ги постигнат.

Добре е да имаме предвид, че на 12.07. вторник, Венера, планетата на любовта, хармонията и разбирателството влиза в Лъв, знака на любовта, флиртовете, забавленията, хобитата и децата. Тя ще транзитира там до 30.07. т.е. през целия този период нещата в сферите на влияние на знака Лъв ще ни се случват с по-голяма лекота.

Периодът е идеален за любовни преживявания, флиртове, закачки, забавления с приятели, отдаване на ново или старо хоби, стартиране на лични или професионални връзки, както и подобряване на комуникацията ни във вече съществуващи такива.

 
 
Коментарите са изключени