shareit

Седмичен хороскоп: Изненадващи срещи и нови възможности

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 07.03. до 13.03)

Седмицата започва с Луна, преминаваща през знака Водолей, което й разположение ще направи първият ден от седмицата подходящ за социални дейности, занимания с нови технологии, политика, забавления с приятели и осмисляне на мечтите и целите ни. Много е вероятно през периода да получим съвет, подкрепа или дълго чакана помощ от познати и приятели. Възможно е също така да имаме изненадващи срещи, обаждания или съобщения, които биха могли да ни отворят нови врати и възможности, както в личен, така и в професионален план.

Вторник и сряда Луната ще пребивава в знака Риби, като сряда, на 09.03 в 4.00 сутринта настъпва пълно слънчево затъмнение в знака Риби, тогава Луната съвпада с градусите на Слънцето. В същото време обаче двете светила се намират в близост до Южния лунен възел (мястото където пътя на Луната пресича еклиптиката, пътя на Слънцето), т.е. по време на затъмнението Слънцето, Луната и Земята застават в почти права линия, така че Луната ще закрие голяма част от дневното за земния наблюдател.

Слънчевото затъмнение ще придаде кармичност на събитията, които ще ни се случват в периода, както и ще засили емоционалната ни интензивност. От 08.03. до 10.03 най-силно ще усещаме действието на феномена, като 08.03. е подходящ за приключване на неща, за правена на равносметка, за анализ на доскорошни постижения и поставяне на нови цели, докато двата дни след затъмнението, а именно 09.03. и 10.03. са идеални за започване на нови начинания и предприемане на стъпки в желаната посока.

Заради слънчевото затъмнение е възможно да сме прекалено едностранчиви и да не виждаме противоположната гледна точка. Поради тази причина е важно да избягваме спорове или конфронтации със заобикалящите. Най-добре е да се фокусираме върху себе си и търсенето на вътрешен баланс, а не върху другите и изискванията ни към тях.

Също така може да се очаква през тези дни да сме доста объркани и разсеяни. Няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни, но също така не е изключено и в обстоятелствата около нас да цари хаос и по един или друг начин всичко, с което се захващаме да се размива и протака.

Най-напрегнат ще бъде периодът около Затъмнението за подвижните знаци Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни трудности и неразбирателства с околните, които не е изключено да ги обезверяват на моменти. Най-важното е да се концентрират върху собствените задачи и да не си позволят да загубят почва под краката, отстоявайки се на всяка цена за неща, които нямат кой знае какво значение, и заради които могат да развалят отношенията си с важни за тях хора.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Овен и този транзит ще направи тези два дни изключително подходящи за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.

През тях най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Телец, поради което уикендът и по-специално работната събота е изключително подходящ за реализиране на планове и започване на дейности. Добър е също така за сключване на договори, водене на съдебни дела, решаване на юридически проблеми, започването на професионални, но също така и на лични партньорства.

 
 
Коментарите са изключени