shareit

Седмичен хороскоп: изненади и обрати в началото на седмицата

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 10.07. до 16.07.)

Понеделник, вторник и сряда Луната ще преминава през знака Водолей и това разположение на Светилото ще направи дните подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, срещи с приятели и социални контакти.

Много е вероятно през периода да ни хрумне идея, как да осъществим своя отдавнашна мечта или да получим дълго чакана помощ за нещо, което ни тормози отдавна. Възможно е също така през тези три дни да имаме изненадващи доставки, обаждания, съобщения или срещи. Не са изключени внезапни обрати или промяна в плановете.

Четвъртък и петък Луната ще се намира в знака Риби, най-мечтателния и одухотворен знак от зодиака. През периода е възможно да не ни се занимава особено с практични и ежедневни неща, ще сме насочени по-скоро към емоционалната страна на нещата и към отношенията ни с другите.

Заради отнесеността на знака има риск около нас да цари хаос и голяма част от нещата, с които се захващаме ще се размиват, протакат и объркват.

Най-трудни ще бъдат тези дни за подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те няма да са никак обективни и ще приемат приказките и действията на околните лично и дълго ще ги преживяват, ако се разминават с техните. За тези знаци е важно да намерят време за почивка и отделяне от стреса, да се отдадат на творчески занимания, йога, спа процедури или плуване.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Овен, и този транзит ще направи уикенда изключително подходящ за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.

През тях най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

През цялата седмица Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти и съзнателни нужди, преминаващо през знака Рак, ще се намира в опозиция с Плутон, планетата символизираща големите промени, намираща се в Козирог.

Този аспект ще даде предпоставка повечето от нас, най-вече кардиналните знаци Рак, Козирог, Везни и Овен, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да се откажат от неща, които от известно време са им в тежест и ги затормозяват.

Някои от тях ще преустановят контакт с хора, други ще завършат или прекъснат работен проект, а трети ще разчистят жилищата, документите или гардеробите си. По този начин ще имат възможност да освободят място за нови хора, нови преживявания, нови вещи или нови проекти.

Периодът е предразполагащ да започнем на чисто в някоя сфера от живота ни или рязко да сменим посоката.

 
 
Коментарите са изключени