shareit

Седмичен хороскоп: драма в началото на седмицата

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 28.08. до 03.09.)

Седмицата започва с Луна, преминава през знака на Скорпиона. Поради тази причина в понеделник ще сме изключително чувствителни и склонни към драми и изкривяване на истината. Добре е през периода да избягваме излишните конфронтации и да сме внимателни да не влошим отношенията си с човек, на когото държим.

Денят е подходящ за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но не е добър за медицински интервенции или стартиране на важни проекти.

Най-комфортно ще се чувстват през него водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да намерят решението на проблем, който отдавна ги тормози или да постигнат значителен напредък по важна за тях задача.

Най-некомфортно от това разположение ще се чувстват неподвижните знаци Водолей, Лъв и Телец. Не е изключено при тях нещата да не вървят съвсем по план и да имат усещането, че някой ги саботира и не им мисли доброто. На тях им се препоръчва да използват деня за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни активности.

Вторник и сряда Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, което разположение ще ни направи доста авантюристични, оптимистични и широкоскроени.

Тези два дни ще бъдат идеални за решаване на правни въпроси или авантюристични занимания, за учене на нови неща, взимане на изпити, пътувания в чужбина, общуване с чужденци или с хора, които биха разширили мирогледа ни.

Огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв ще отделят внимание на половинките си през периода и по всяка вероятност ще задълбочават отношения.

От четвъртък до събота включително Луната ще се намира в знака Козирог, от което следва, че през тези три дни ще сме доста практични, сериозни и насочени към решаването на важни задачи.

Възможно е да имаме усещането, че срещаме пречки и ограничения от вън, от заобикалящите или заради обстоятелства. Важно е да не се фокусираме върху това, ами да влагаме достатъчно старание в нещата, които зависят предимно от нас, понеже колкото повече усилия инвестираме, толкова повече ще постигаме. Не е изключено през периода да положим началото на нещо значимо, което в последствие да надграждаме и развиваме.

В неделя Луната ще преминава през знака Водолей, което й разположение ще направи втория почивен ден подходящ за социални дейности, занимания с нови технологии, политика, забавления с приятели и осмисляне на мечтите и целите ни.

Много е вероятно през периода да получим съвет, подкрепа или дълго чакана помощ от приятел. Възможно е също така да имаме изненадващи срещи, обаждания или съобщения, които биха могли да ни отворят нови врати и възможности, както в личен, така и в професионален план.

През деня въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, ще постигнат нещо значимо, към което от известно време са се стремили.

 
 
Коментарите са изключени