shareit

Седмичен астрологичен обзор: Седмица на любовните приключения

| от Селена Астро |

Седмицата започва с Луна, преминаваща през знака на Близнаците, което й разположение ще направи първите два дни от седмицата подходящи за активно общуване с другите, попиване на информация от различни източници, сключване на сделки и кратки пътувания.

Тези два дни ще са най-успешни за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях се очакват големи личностни или професионални успехи, както и значителен напредък във важна за тях сфера.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Рак. Това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ще направи повечето от нас изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите. Тези дни ще бъдат подходящи за занимания със семейни и имотни въпроси, пренареждане на дома или офиса, както и за кулинарни експерименти. Можем да се оставим да бъдем обгрижвани от другите или сами да обгрижваме някого. Хората в помощните професии ще са ефективни и подкрепящи и ще вършат работата си с лекота.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака на Лъва, което дава предпоставка, всеки по свой собствен начин да търси изява и признание. Тези дни са подходящи за творчески занимания, забавления с приятели, флиртове и запознанства с нови и интересни хора, игри или занимания с деца.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще са най-активни и борбени през периода. Очаква се те да постигнат големи успехи в професионален и в личен план. Някои от тях ще изпъкнат в работа с нестандартността и оригиналните си идеи, други ще успеят да впечатлят обект на своята страст и да завъртят или затвърдят романс с него.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Дева, най-критичния и аналитичен знак на зодиака. Тези дни е добре да сме внимателни, ако подаваме документи, държим изпити или провеждаме важни разговори, понеже има риск да ни гледат под лупа и да са особено взискателни към документите, действията или думите ни. От друга страна, не е изключено ситуацията да е обърната и ние да сме критичните и да очакваме прецизност от другите, вглеждайки се във всеки детайл от работата им. Което и от двете да се отнася за нас, е важно да се постараем да не се впрягаме от пречките и подробностите по пътя ни към успеха и да не губим от поглед голямата картина и крайната цел.

Най-напрегнати ще бъдат тези дни за подвижните знаци Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те може да бъдат въвлечени в конфликт и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е, докато го правят, да се постараят да не накърняват чуждото достойнство и интереси.

През цялата седмица движението на Венера, планетата на любовта и разбирателството, ще съвпадне с това на планетата Уран, небесното тяло, отговарящо за внезапните промени, независимостта и ексцентричността. Контактът на двете небесни тела може да предизвика флиртове и желание за нестандартни любовни приключения при някои от нас. При други, които са сериозно обвързани, не е изключен внезапен порив за свобода и въздух във връзката, който може да доведе до ненужни разправии и бягство от отговорност във връзка със съвместни начинания.

Най-флиртаджийски настроени се очаква да бъдат през периода огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях може да се очаква хлътване по някого от обкръжението. Много е вероятно да срещнат взаимност и бързо да задълбочат отношенията си с него, но съществува опасността, както бързо се е запалила страстта им, така и бързо да изгасне. Затова е добре да не прибързват с предложенията и общите планове.

 
 
Коментарите са изключени