shareit

Scream: Посмъртен албум с 13 песни на великия Майкъл Джексън

| от chronicle.bg по БТА |

Нов посмъртен албум на Майкъл Джексън ще се появи на пазара в края на септември.

Албумът е озаглавен „Scream“, включва 13 песни и ще излезе няколко седмици след като триизмерна версия на видеоклипа „Thriller“ на Майкъл Джексън бе показана на кинофестивала във Венеция.

Наследниците на починалия Майкъл Джексън са работили с две звукозаписни компании, за да бъде издадена тази колекция от хитове, към които е добавено специално медли, озаглавено „Blood on the Dance Floor X Dangerous“ и изпълнено от електронното дуо „Уайт панда“.

Новата песен е смесица от парчетата „Blood on the Dance Floor“ от 1997 г., „Dangerous“ (1993), „This Place Hotel“ (1980) на „Джексънс“, „Leave Me Alone“ (1989) и „Is It Scary“ (1993).

Сред останалите песни в диска са „Thriller“ и „Dirty Diana“, както и „Somebody’s Watching Me“, „Unbreakable“ с участието на Ноториъс Би Ай Джи, „Threatened“, „Ghosts“ и разбира се, „Scream“ с участието на сестрата на Джако – Джанет Джексън. Тази песен е от албума „HIStory“, излязъл през 1995 г.

В новия албум ще са също хитът „Torture“ на „Джексънс“ и титулната песен от първия посмъртен албум на Майкъл Джексън „Xscape“, който бе издаден през 2014 г.

Излизането на албума ще бъде чествано със събития в 6 града. Той ще бъде издаден на 29 септември от звукозаписните компании „Епик рекърдс“ и „Легаси рекърдс“.

 
 
Коментарите са изключени