shareit

Съпругата на Робин Уилямс за истинската причина за смъртта му

| от chronicle.bg |

Робин Уилямс, един от най-обичаните актьори на света, отне сам живота си през 2014 година. Така той остави милиони хора шокитани, объркани и с разбити сърца.

Човекът, който беше известен с това, че можеше да разсмее всеки, вече го няма. И той самият е причината за това.

Съпругата на Уилямс излезе и разясни малко осбтоятелствата около смъртта му. Тя разкри трудностите, с които Робин е трябвало да се сблъсква в дните непосредствено преди смъртта си.

„Не депресията уби Робин Уилямс. Тя беше само един от 50 симптома, а беше и сравнително малък. Прекарах последната година в търсена на това, което ни отне Роби. Това, срещу което се борихме. Един от докторите ни каза, че Робин е бил много наясно, че губи разсъдъка си и че не може да направи нищо по въпроса.“

Аутопсията показа, че Робин Уилямс е имал деменция с телца на Леви – болест подобна на Алцхаймер. При нея способността за мислене и логика намаляват бавно с времето.

„Сега вече знам, че докторите – целият екип – с правили точно какво то трябва. Само дето болестта му беше по-бърза и по-голяма от нас.“

Сюзън казва още, че се случвало често Робин да говори за интелигентно по някаква тема и в следващият момент да каже нещо, което няма никакъв смисъл. Тя описва болния като пинбол машина заради случайният принцип, по които се появяват симптомите.

 

 
 
Коментарите са изключени