shareit

Съботният Barrel Hunt завърши с едър улов

| от Спонсорирано съдържание |

Тази събота-няколко дни след настъпването на астрономическото лято, огромна част от хората в столицата избягаха към морето, а други предпочетоха да почиват под сянка отпивайки от запотени чаши с коктейли.

В 14 часа следобед, когато слънцето грееше жарко напук на краткия дъжд валял по рано, из паветата на София около ЦУМ се забелязваха групи от хора, избягали от клишето на летния уикенд, които сновяха нагоре-надолу „въоръжени“ с мобилни телефони. За разликата от обикновените ловни дружини обаче тези не търсеха горски дивеч, а старателно се стремяха да открият следи от скритата бъчва на Jack Daniel’s.

Поводът за градския лов- 150-тата годишнина от създаването на дестилерията на марката в Тенеси, която екипът на Jack Daniel’s отпразнува като скри десетки бъчви от любимото уиски в над 150 места от цял свят.

Единственото, което беше нужно, за да може всеки един да участва бе да следи страницата на марката във Facebook, където точно в 14 часа публикуваха първата улика към скривалището.

Екипът на Webcafe.bg също се включи проактивно в лова на бъчвата на Джак, в която бяха скрити ръчно правен Bluetooth грамофон, както и комплект за коктейли с уиски-най-новият тренд след феновете на летните напитки. Утре на страниците ни ще публикуваме и видео от нашия „лов“, което заснехме с GoPro камера.

джак даниелс

За съжаление, бяхме от многото хора, които пристигнаха след победителят Християн Иванов, който умело се справи с предизвикателството откривайки дървеното съкровище за точно 20 минути. Въпреки това от Джак се бяха погрижиха да няма разочаровани- всички участници получиха покани за афтър-партито в бар El Carnero в градинката до ЦУМ.

Там всички присъстващи можеха опитат коктейлите с уиски разработени специално за юбилея на марката и да получат специално гравирани чаши с техните имена.

джак даниелс

Голямата изненада бе предоставената възможност за виртуалната разходка из дестилерията на Jack Daniel’s.

618x346 (2)

Със своя 150-ти рожден ден Jack Daniel’s доказа, че е символ на качество- като започнем от вкуса на кехлибареното му уиски до оригинално отпразнуваните му рождени дни.

 
 
Коментарите са изключени