shareit

Съботна тренировка за здраво тяло и добро настроение

| от chronicle.bg |

Мнозина възприемат времето, в което навън се разхождат жълти листа, за да подготвят атмосферата за белите мечки, е идеално да се натъпчем със сладки храни, то може би е добре да размислите. Студеното време не предразполага към физическа активност и грижа за външния вид, но точно това е най-подходящият момент да се погрижите за себе си. Ако се чудите откъде да започнете, всяка събота може да потренирате заедно с професионалист.

Алиса Белоусова ще ви очаква в 17.00 ч. АТАМА WELLNESS CLUB за седмичната тренировка с Nike Training. Самата Алиса професионален танцьор и хореограф по салса, зумба и модерен балет, член от танцовата фамилия Makosa Nostra.

Упражненията включват над 100 разнообразни кондиционни тренировки. Комплексите са насочени към развиване на сила, мобилност, издържливост и гъвкавост. Подходящи са за напреднали и начинаещи и са разработвани от едни от най-популярните атлети в света на спорта специално за Nike+ Training.

Септември вече доказа, че есенните тренировки не са загуба на време, като фенове на тренировките на открито прекараха три уикенда заедно на организираните от Nike и Sofia Ring Mall тренировки.

Водещ на събитята беше Алиса Белоусова, а програмата беше изпълнена с мотивиращи и изпълнени с енергия комплекси от упражнения от приложението Nike+ Training. Упражненията от приложението, препоръчани от нея, са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, и могат да ви въведат в страхотна форма само за месец. Може да ги пробвате и вкъщи.

Ако се чудите как да тренирате с Nike+ Training Club, то ето насоки:

Приложението предлага тренировъчни програми, изработени от професионални треньори и спортисти на Nike. Те лесно се адаптират към индивидуалното ниво на всеки член на общността, като осигуряват мотивация и помагат да се тренира по-ефективно чрез работа за сила, издръжливост и гъвкавост. Тренировките са с различна интензивност, като има такива за напреднали и такива за начинаещи. Само трябва да си поставите нови цели и да изберите между многото комплексни тернировки, разработени от топ спортистите на Nike, за да подобрите бързо формата си.

Аудио и видео инструкциите на Nike+ Training ще ви помогнат да използвате правилната техника и ще направят всяка тренировка максимално ефективна.

Приложението може да създаде индивидуaлна програма за постигане на собствените ви цели и я регулира според напредъка ви. Ако пропуснете тренировка, приложението автоматично коригира графика ви. Ако тренировките ви станат твърде лесни, то ги усложнява.

Nike+ Training изчислява всяка активност, независимо дали играете баскетбол сле дработа, карате колело или плувате сутрин. Колкото повече активности вкарате в приложението, толкова по-ефективна ще бъде вашата програма за тренировки. Можете да споделяте постиженията си с приятели и да качвате снимки, с които да вдъхновявате други потребители.

 
 
Коментарите са изключени