shareit

Робин Уилямс се е обесил в спалнята си

| от |

Известният американски актьор Робин Уилямс се е самоубил, като се е обесил. Това показва предварителното разследване на причините за смъртта на носителя на „Оскар“, съобщиха световните информационни агенции.

Уилямс е починал от асфикция в резултат на обесване, е заявил във вторник представител на офиса на шерифа в окръг Марин, щата Калифорния, Кейт Бойд. По думите му за последен път Робин Уилямс е бил видян жив в неделя, на 10 август, в 22.00 часа местно време. Актьорът е бил намерен от помощничката му в понеделник, на 11 август сутринта, в спалнята на къщата на звездата в Северна Калифорния със следи на асфикция и колан на шията.

Разследването на причините за смъртта на Робин Уилямс продължава. Официалните данни за кончината на звездата ще бъдат огласени след 2-4 седмици, след като бъдат извършени съдебно-медицинска и токсикологична експертиза. 63-годишният Робин Уилямс наскоро се лекуваше от депресия. Фенове и приятели на звездата оставят цветя, свещи и бележки пред заключената врата на дома на Робин Уилямс.

26 ЦИТАТА ОТ РОБИН УИЛЯМС

С БТА

 
 
Коментарите са изключени за Робин Уилямс се е обесил в спалнята си