shareit

Робърт Редфорд: „По отношение на актьорската ми дейност краят настъпи“

| от chronicle.bg |

След 60 години в киното носителят на режисьорски и почетен „Оскар“ и основател на филмовия фестивал „Сънданс“ Робърт Редфорд е готов да преустанови актьорската си кариера.

Преди две години Редфорд заяви, че ще прекрати изявите си пред камера, когато приключи работа над предстоящите си проекти. До излизането на най-новия му филм „The Old Man & The Gun“ остава малко повече от месец и ветеранът смята, че с него идва и моментът да се оттегли като актьор. В него той си партнира с актрисата Сиси Спейсик („Кери“).

„Никога не казвай никога. За себе си обаче съм стигнал до заключението, че по отношение на актьорската ми дейност краят настъпи. Занимавам се с това от 21-годишен и мисля, че съм дал предостатъчно“, казва 81-годишният Робърт Редфорд пред Entertainment Weekly.

Редфорд, който успешно се изявява и като режисьор, преди е споделял, че когато се оттегли от актьорството, ще се фокусира върху работата си зад камера.

Сега обаче той не изглежда толкова убеден. На въпрос дали след като преустанови актьорската си дейност ще продължи да се занимава с режисура, Робърт Редфорд отговаря: „Ще видим“.

 
 
Коментарите са изключени