shareit

Ресторант за голи клиенти отваря в Лондон

| от chronicle.bg по БТА |

Ресторант, който ще позволява на своите клиенти да обядват и вечерят както майка ги е родила, ще бъде отворен това лято в Лондон.

На посетителите ще бъдат предоставяни специални пеньоари, докато се събличат. След това в определени зони на ресторанта ще могат да консумират ястията си по адамово облекло.

Заведението се казва „Буниади“ и има за цел да отведе клиентите в един друг свят, далеч от стреса на съвременния живот. В ресторанта ще бъдат забранени електрическото осветление, мобилните телефони, дори и облеклото. Но в „Буниади“ ще има обособени отделения и за по-свенливи посетители, които не желаят да се разделят с дрехите си.

Ресторантът ще отвори врати в юни в центъра на Лондон, но точното му местоположение още не се съобщава. 10 000 души са в листата на ресторанта и държат да бъдат информирани за откриването ум.

В „Буниади“, което означава „първичен“, ще бъде сервирана скара върху ръчно изработени глинени съдове, а приборите ще могат да бъдат…консумирани. Ястията ще се сервират на свещи, а стените ще са покрити с бамбук и ракита.

Собствениците на заведението обещават на бъдещите си клиенти „пълно освобождение“.

 
 
Коментарите са изключени