shareit

Рейтингът на Top Gear разтревожи BBC

| от chronicle.bg |
В неделя вечерта (3 юли), сериите на първия сезон на „новия“ Top Gear, приключиха, превръщайки се в повод за притеснение за BBC с ниския рейтинг, който отчете шоуто.
Автомобилното предаване е под обстрела на зрителското недоволство още от неговия дебют през май, като водещият Крис Еванс отнесе най-много негативи и критики.
The Mirror докладва, че шоуто е привлякло публика само от 1.9 милиона зрители в неделя, вероятно защото съвпадна с драматичния мач Франция-Исландия от четвърт финала на Евро 2016. Още веднъж, фенове в Twitter набързо разкритикуваха Еванс заради „крещящия“ му начин на водене.
За много от почиталите на Top Gear изглежда, че проблемът в новия сезон е именно Крис Еванс, тъй като другият водещ – Мат Лебланк, беше оценен високо за участието си. Сега BBC трябва да реши дали да задържи Еванс като домакин на шоуто за бъдещите сезони.
Но според The Sun, Еванс има проблеми и заради държанието си зад кадър. Вестникът написа, че той „има сериозни проблеми с шефа на BBC Кейт Филипс, заради неговото „control freak“ поведение“.
„Скоро ще му бъде казано, че ще се наложат определени промени и ако това не му хареса, ще трябва да си ходи“, пишат още The Sun. „Вероятно Филипс ще помоли Мат ЛеБланк да поеме кормилото, за да привлече повече фенове след отлива на публика. Мат е по-популярен сред широката публика и ще е много по-подходящ за водеща роля в шоуто“.
 
 
Коментарите са изключени