shareit

Reebok представи Nano 6.0

| от chronicle.bg |

Reebok представи последното превъплъщение на най-търсената обувка в CrossFit залите по света – Reebok CrossFit Nano 6.0.

Reebok CrossFit Nano 6.0 предлага една от най-иновативните подметки за тренировки, отличаващи се с анатомична форма, която едновременно е комфортна и сигурна.

Силата започва от стабилната основа и Reebok CrossFit Nano 6.0 представя нов силует, който е създаден да подпомага движението на крака при натоварване. Обувката осигурява по-естествена стабилност и контрол благодарение на моделираната по нов начин пета и стелка, а новата еластична тъкан от Kevlar® я предпазва от бързо износване.

RBK_Nano_6_pic1

Reebok CrossFit Nano 6.0 представя колекция и от други авангардни постижения, включително:

Горна част – 360 градусова защита от износване благодарение на обвивка от Kevlar®. Тя е термично фиксирана за дишащата мрежеста материя на горната част на обувката, която е комбинирана с подчертания релеф в средната част, издигайки ROPEPRO на следващо ниво.
Средна част – Средната част на подметката изработена от термополиуретан, обхваща по защитен начин стъпалото, осигурявайки му изключителна стабилност благодарение на технологията R55 Rebound Reebok, омекотяваща контакта с повърхността и абсорбираща напрежението по време на тичане
Подметка – нарезите в предната част на стъпалото, MetaSplit Expansion, осигуряват максимално огъване и увеличават стабилността при вдигане на тежести и динамични движения

RBK_Nano_6

За първи път Reebok CrossFit Nano 6.0 беше показана на Training Grounds, ексклузивен тренировъчен лагер за атлети, който се проведе в Reebok CrossFit ONE в Кантон, Масачузетс, разположен в комплекса на световната централа на Reebok и ежегодно организиран преди състезанието The Games.

RBK_Nano_6_pic2

Reebok CrossFit Nano 6.0 е налична в представителните магазини на Reebok от август.

RBK_Nano_6_pic4

 
 
Коментарите са изключени за Reebok представи Nano 6.0

Повече информация Виж всички