shareit

Raising Trump: Ивана Тръмп разказва какво е да живееш с Доналд Тръмп

| от chronicle.bg по БТА |

В новата си книга първата съпруга на президента на САЩ Доналд Тръмп – Ивана Тръмп – разказва за бурния им живот, включително и за развода им, станал любима тема на нюйоркските таблоиди.

Ивана беше омъжена за строителния магнат от 1977 до 1992 година.

В книгата си „Raising Trump“ авторката пише, че разбрала за края на брака си с Доналд през един декемврийски ден на 1989 година: „Тогава към мен се приближи една красива млада блондинка и ми заяви: Аз съм Марла и съм влюбена в съпруга ви! А вие?“ Ивана й казала да се разкара, но разбрала, че дните на брака й с Доналд са преброени.

Аферата на Тръмп с Марла Мейпълс беше раздухана от нюйоркските таблоиди. През 1990 година „Ню Йорк пост“ излезе със заглавие-цитат от Доналд по повод новото му завоевание: „Това беше най-добрият секс, който съм имал!“.

След развода си с Ивана, Тръмп се жени за Марла през 1993 година.

Книгата на първата му съпруга – „Rising Trump“ ще излезе на пазара следващата седмица. В нея Ивана разказва за брака си бъдещия стопанин на Белия дом и за важната й ролята в корпорацията на Тръмп. След това авторката се фокусира върху страданията, които й причинила връзката на съпруга й с Марла Мейпълс.

Трите деца на съпружеската двойка – Доналд младши, Иванка и Ерик, били съкрушени от скандала. Доналд младши спрял да говори с баща си в продължение на една година след развода.

В книгата Ивана разказва и за детството й в Европа, за кариерата на модел в Ню Йорк и за ухажването й от страна на Тръмп. След първата им среща Доналд й запазил маса за нея и приятелите й в скъп ресторант в Манхатън, платил цялата сметка и й изпратил огромен кадилак с шофьор да я отведе до хотела й.

„Тогава инстинктите ми подсказаха, че Доналд е един умен и забавен човек, един типичен американец добряк!“, пише авторката. Тя се надява един ден някое от децата й да поеме щафетата от баща си и да стане стопанин на Белия дом.

 
 
Коментарите са изключени