shareit

Рафи и 200-килограмовият роял върху небостъргач

| от chronicle.bg |

Певецът Рафи качи 200-килограмов роял на върха на небостъргач в центъра на София. Екстремните снимка под небето са за новия му клип и първата негова балада „Намери ме“. Части от видеото ще се снимат сред декорите на хитовата холивудската продукция „London Has Fallen“ с участието на Джерард Бътлър.

Музиката и текстът са дело на Владимир Михайлов, аранжиментът на Борислав Бояджиев – Борче, а оркестрацията на Румен Бояджиев – син.

Това е един от най-мащабните проекти на българската поп сцена, в който участват „Софийски солисти“ и повече от 100 души екип. Това превръща парчето в една от песните с най-много студийни музиканти през последните години у нас.

Клипът към „Намери ме“ е дело на Nu Boyana Film Studios и Boyana 2 You, а режисьор на красивата балада е Любомир Печев. Самият Рафи разкрива, че цялото видео е за търсенето на любовта, на един мъж и една жена, в два паралелни свята.

1

„Винаги съм искал да направя балада, просто сега дойде моментът.“, сподели изпълнителят. „Снимките към клипа наистина вдигнаха летвата на музикалните продукции в България. Искахме да създадем нещо качествено и мащабно и смятам, че с екипа ми успяхме да го направим.“, допълва още младият изпълнител.

Впечатляващите кадри с оркестър, от върха на небостъргач в центъра на София, са се случили с помощта на 150 метров кран, който е издигнал 200 килограмовият бял роял на хеликоптерна площадка.

„Намери ме“ е вторият ми самостоятелен продукт, а през 2017 година планирам да озаглави и първият ми албум, защото авторската музика е важна за мен“, сподели още Рафи.

Kлипът може да видите тук:

 
 
Коментарите са изключени