shareit

Queen и Адам Ламбърт вече са в София

| от chronicle.bg |

Музикантите от Queen и вокалистът Адам Ламбърт кацнаха на българска земя с частен полет от Букурещ, съобщават организаторите на концерта им у нас.

На VIP терминала на Летище-София те са били посрещнати от почитатели, които са скандирали имената на Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт. Заедно с тях пристигна дългогодишния мениджър на Queen Джим Бийч и сина на Роджър Тейлър – Руфъс.

Тримата изпълнители са раздали автографи и са се снимали с почитатели. Брайън Мей е поздравил всички на български със „Здравей, България!“ и е споделил, че много се радва на топлото и слънчево време в София.

Тази вечер музикантите ще имат малко време за почивка. Утре вечер е дългоочакваната им първа изява пред българската публика.

Сцената на стадион „Георги Аспарухов“ вече е почти готова. Предстои само да се монтират огромните екрани и да се издигнат прожекторите.

Входовете на стадиона в деня на концерта ще бъдат отворени в 17.00 ч. Първи на сцената в 18.00 ч. ще се качат „Electric Pyramid“. Час по-късно ще се изявят „Grimus“, а малко преди 20.00 ч. ще излязат и „Jeremy?“. Очакванията са Queen и Адам Ламбърт да започнат грандиозното си шоу около 21.15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа.

Все още има билети на цени от 70 до 140 лв.

 
 
Коментарите са изключени