shareit

Приключенските спортове през погледа на обектива

| от chronicle.bg |

Ако търсите приятно място за разходка в центъра на София, тази и следващата седмица, Мостът на влюбените до НДК е подходящото място. Изложба, посветена на атлетите, значимите международни събития и българските проекти ще може да бъде видяна до 20-и август в София.

60 пана, разположени на Моста на влюбените, близо до НДК, изразяват света отвъд очевидното чрез фотографското изкуство. Те проследяват незабравими моменти от историята на екстремните и приключенски спортове както у нас, така и по света. Кадрите са дело на едни от най-добрите фотографи в приключенските спортове;

От 1987 г., до днес светът на Red Bull, които организират изложбата, съществува с ясна мисия – да дава крила на хора и идеи. Редицата събития – организирани и подкрепени от марката, най-добрите атлети – движещи прогреса в различните спортове, творческите инициативи и световно значимите каузи, развивани в повече от 70 държави по света, надхвърлят границите на мисълта, за да ни направят част от един свят, простиращ се далеч отвъд границите на обикновеното.

Няколко кадъра, които са част от изложбата, можете да видите в галерията горе. 

 
 
Коментарите са изключени